ads slot

Latest Posts:

Chips (2017)


A rookie officer is teamed with a hardened pro at the California Highway Patrol, though the newbie soon learns his partner is really an undercover Fed investigating a heist that may involve some crooked cops.


Watch Trailer




Review:

Elemen monster dalam film ini luar biasa keren lantaran begitu berbeda. Siapa sih yang enggak demen ngeliat film yang genrenya udah punya pakem kayak film monster ini ternyata dikembangkan dengan arah dan actually punya twist yang belum pernah kita lihat sebelumnya? Kalo kalian tanya aku, aku suka sekali dengan arahan yang diambil film ini dalam ngebahas elemen tersebut. Unik. Khususnya di bagian ending, shot terakhirnya bahkan sangat apik.



Director: Dax Shepard

Writers: Rick Rosner

Cast: Michael PeñaDax ShepardVincent D'OnofrioRosa Salazar

Genre: ActionComedyCrime

Released: 24 March 2017














Share on Google Plus

About Vix alexa

A fan of horror films, fantasy, and a film containing a plot twist, not too good to criticize a movie but I like it :)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar

Untuk kritik dan saran nya akan admin tampung Thankyou :)